e

Straini in noapte

25

October

Straini in noapte

Tara: Romania

Durata: 2 h

Gen: Comedie, Drama

SAMBĂTĂ ȘI DUMINICA: ora 11:45

Va place Piersic?  Atunci obligatoriu trebuie sa vedeti piesa Straini in Noapte, un spectacol ce se claseaza si in prezent pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru, o adevarata opera de arta.

Protagonistii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, si Medeea Marinescu – o actrita extrem de valoroasa pentru generatia sa, a carei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic si remarcabil al maestrului ‘Margelatu’.

In piesa Straini in noapte, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara. Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.