e

Lara si Generatia z- Back to School

25

October

Lara si Generatia z- Back to School

Duminica,16 februarie, ora 17.00

Turneul “Lara si Generatia z- Back to School”, continua si in 2020!!

In toamna 2019, Iuliana Beregoi a fost prezenta in urmatoarele orase: Oradea Satu Mare, Bacau, Botosani, Craiova, Ramnicu Valcea, Constanta, Galati.

La cererea fanilor, Casa de productie Mixton Music a decis continuarea turneului si la Sibiu la Centrul Cultural Ion Besoiu, in data de16 februarie 2020.

In februarie, luna iubirii, Iuliana isi da intalnire cu fanii din Sibiu, intr-un spectacol al prieteniei, dedicat lor, Generatiei Z !
Generatia Z te indruma sa ti urmezi visul, pana dincolo de nori!

La doar 15 ani, Iuliana Beregoi este protagonista unei povesti de succes la care viseaza toti copiii si adolescentii generatiei ”Z”. Succesul se reflecta in peste 100 milioane de vizualizari pe Youtube la melodiile proprii, dar si in primele pozitii din Youtube Trending Romania, obtinute de episoadele serialului Lara, serial in care Iuliana joaca rolul personajului principal.

Dupa doua concerte sold out in acelasi an, la Sala Palatului din Bucuresti ( 10 iunie si 30 noiembrie 2018), un concert sold out la Sala Polivalenta din Iasi (16 decembrie 2018) si un concert sold out la Palatul National din Chisinau (30 martie 2019), toate desfasurate intr-un interval de 9 luni, Iuliana este, fara indoiala, cea mai iubita artista de catre copiii si adolescentii din Romania si Republica Moldova.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-lara-generatia-z-back-to-school-48439/

vineri, 14 februarie, ora 20.00