e

CORPORATE

Specialistii nostri asigura succesul fiecarui eveniment corporate organizat de tine, intr-o locatie spectaculoasa, in centrul Sibiului si al tarii.

Avem reteta succesul pentru cele mai reusite congrese, conferinte de vanzari, lansari de produs, prezentari de firma si simpozioane. Punem suflet, astfel incat fiecare metru patrat sa prinda viata pentru evenimentul tau.

Echipa noastra de Marketing este la dispozitie pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru reusita proiectului tau.

Salile Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu sunt dotate cu aparatura tehnica de ultima generatie si satisfac cele mai inalte exigente in organizarea de evenimente.

Sala Mare cu o suprafață de 400 mp include 508 locuri, suplimentar 30 locuri pentru persoanele cu dizabilitați. Sala este deservita de o scena cu o suprafata de 214 mp. Sala Mare se poate lauda cu dotari tehnice de proiectie de ultima generatie: Proiector Barco (format digital: DCP); ecran Silver Screen retractabil – 14mx7m; Surround cinema 7.1 Dolby; Ventilatie, aer conditionat si aromatizare.

Sala Mica este amenajata în structura amfiteatru, pe o suprafață de 120 mp, are o capacitate de 109 locuri si este dotată cu: Proiector Barco; ecran Silver Screen mobil 4mx3,5m; Sistem Dolby Digital 7.1.

 

Sala Venetia cu o suprafata de 340 mp, are posibilitatea de a găzdui pana la 250 de persoane în configurația banchet, U shape, classroom sau boardroom. Sala dispune de design modular; sistem audio professional; pupitre pentru conferinte cu monitoare TV incorporate; sistem de proiectie HD; afișaje TV Led Lobby (3 ecrane); acces internet Wi-Fi. Accesul la gradina exterioara privata este ideal pentru pauzele de cafea din cadrul conferințelor.

Foaierul Roma cu o suprafață de 570 mp poate găzdui prezentări de produse, standuri expoziționale, petreceri corporate, și alte tipuri de evenimente. Foayerul este dotat cu garderobă permanentă.

 

Foaierul Milano este un spatiu dedicat evenimentului de tip brunch, lansărilor de produse, expoziții, coffee break și dispune de o suprafata de 180 mp.

 

Centrul Cultural ”Ion Besoiu” este spatiul ideal pentru companii care doresc organizarea la cel mai inalt nivel de calitate de simpozioane, conferinte, prezentari, lansari de produs, team building-uri sau expozitii.

Pentru detalii despre spatiile din Centrul Cultural Ion Besoiu click aici.